Hos Enya

Dagen blev inte som tänkt men blev lika bra för det! Har spenderat hela dagen hos finaste Enya. Pizza, städning och skitsnack, det behövdes ;) 

Stjärnor..

Godkväll! :) Mitt såhär klockan elva fick jag ryck och ville gå ut. Så tog med mig min nya fina bebis och stativet och gick ut under den vackra stjärnhimmeln. 

Blir lite redigering innan jag ska försöka sova jämte min extremt snarkande pojkvän.. För imorgon väntas en lång dag på stan med min fina vän! :) 


Bull <3

Sommaren 2013 var verkligen en av de bättre.. 

 
 
 Hoppas ni haft en fin dag!

Trött tjej som säger godnatt nu! Ville sova vid 6-7 men då ville mamma att jag skulle komma upp och va med dom. Så har suttit i soffan och myst hela kvällen. Men nu måste jag verkligen sova, man blir trött av all mat ;) 

God jul finisar!

Haft julavslutning med mina underbara vänner, myst med familjen och Anthon, köpt ny kamera och ridit på Lucifer för första gången på evigheter.. Lite av det som hänt sen sist. 

Har inte riktigt tid med att sitta vid datorn och blogga längre.. Hehe, sorry! Och när jag har tid över så ska jag redigera lite filmer och rita på min ritplatta som jag har fått lägga undan. 


Haft en underbar jul idag med Gammelmormor och familjen. God mat och bra människor helt enkelt.. Julmat är ju det godaste som finns ;) Har även fått massa fina julkappar också, kommer inte skriva upp vad.. Tycker alla ska ta kort och skriva vad dom fått på julafton som om det vore någon tävling om vem som fått dyrast och bäst julklappar?

Men för mig spelar inte det någon som helst roll, gillar hela julstämningen bara. Så sjukt gosigt och underbart. 


Hoppas ni har haft en fin julafton!
 
 
 Sweet Sixteen!

Hade en underbar födelsedag igår. Tjejerna i klassen firade mig med tårta, ljus, sång och ballonger.. Så sjukt gulligt! Är så glad att jag har lärt känna er tjejer, ni är underbara! ❤️Korta slutartider.

Första försöket med att försöka fånga vatten på bild med hjälp av korta slutartider..

 Kalas!

Äppel & kanel cupcakes

Godaste cupcakes'en ever! Lovar ;) 

Jullov..

 Vet inte om det är skönt med jullov snart eller inte? Har så sjukt kul i skolan med mina fina klasskompisar. Uppgifterna vi får är mestadels roliga också. Men ska bli skönt att bara kunna ligga i sängen och slappa lite nu. 

Är förövrigt mitt uppe i ett kamera byte.. Byter om helt till Canon... Blev helt kär när jag testade Elinas 70D så tänkte vara så ful att härma henne lite.. hehe ^^ Men måste först få sålt min gamla kamera + objektiven så jag får in pengar. Måste dock lägga mycket emellan ändå.. Men inte lika mycket :) 

http://www.blocket.se/vi/51156613.htm (om någon skulle vara intresserad, så kör bara) ;) 

några bilder jag tog idag med långa slutartider: 
 Live!

Har det hur stressigt som helst i skolan.. Inte så att jag ligger efter.. utan mer att vi får stora uppgifter och skall göra dem på kort tid.. Imorgon kör vi ett live program 14.30! Länk kommer på MediaJ13's fb sida imorgon. Så checka oss :* 
The Hunger Games 3

Legat och lyssnat på ljudbok heeeela kvällen, Hunger Games 3 Revolt. Så sjukligt bra! Hoppas det kommer en film framöver. 
Photoshoot

Idag hade vi en fotouppgift där vi skulle fota bilder passande till låten "Samma nätter väntar alla". 
Var lite lurigt men blev en hel del bra bilder för alla i klassen.

- min fina vän Elina 

Den första bilden valde jag att skicka in, som senare kommer skickas till Stockholm för att printas ut.