Du är fin som du är!

" Vi har tidigare skrivit om att Israel planerat att införa en lag mot för smala modeller. Nu är det dags. Nu träder lagen i kraft. Från och med årsskiftet får inte modeller med ett BMI under 18,5 användas i reklam eller på catwalken. Israel är det första landet i världen som inför en lag av den här typen. Syftet är att motverka anorexi och snedvridna kroppsideal. Inhemska tidningar får dessutom inte använda sig av retuscherade bilder utan att uppge detta. Lagen har fått kritik för att formeln för BMI, eller kroppsmasseindex, är ett luddigt sätt att mäta hälsotillståndet hos en person. Men förespråkarna menar att något måste hända.

-Den största dödsorsaken bland unga israeler i åldrarna 15 till 24 år är anorexia – inte cancer, bilolyckor eller självmord – utan anorexia, säger Rachel Adato, ledamot i Knesset. "

Fick ett litet leende på läpparna när jag läste detta. äntligen
Stör mig något sjukt på att det bara är pinn-smala modeller nu för tiden. Som är underviktiga och inte är hälsosamma. Jag tycker verkligen samhället borde börja agera mot alla dessa kroppsideal. 
Vart man än är inne på internet kommer det upp reklam för hur du ska göra för att t.ex gå ner 10 kg på 2 veckor. 
Det är inte hälsosamt! Modellerna är så smala så de lika väl skulle kunna göra reklam för barnkläderna ist. Inte okej! 
mobbning..

Jag fattar verkligen inte hur man kan ha mage till att mobba någon irl eller över nätet. När personen inte gör något som helst "motstånd". Visst, det är en sak om två personer bråkar och båda säger taskiga saker. Men när det sedan har lagt sig men den andra personen bara fortsätter och fortsätter även fast man inte gör ett skit. Vad vill du uppnå? Du uppnår inget annat än att bli en väldigt dålig person. Och du trycker ner en annan människa. Vad har du för rätt till att göra det? INGEN! 

Man får tänka positivt! Personen har förmodligen det inte så lätt heller, och tycker synd om sådana människor som mobbar och kränker andra. För de verkar inte ha mer vett i skallen till att veta att man inte beter sig så. 
Du är bättre än dom! Glöm aldrig det! Du är mycket bättre. 
Och det som sårar dig nu kommer göra dig starkare sen. 
Ingen har rätten till att kränka dig och ta din lycka iväg, du är stark och det är inte dig det är fel på!

Man sparkar inte på någon som redan ligger ner.. 

Yea I'm weird.
True.
När du inte orkar mer, då ska jag orka för två. ♥
Nya ikoner!

Tog mig tid igår och satt och fixade lite med koder till bloggen oså. Så nu om ni scrollar ner lite på min meny så finns det ikoner till facebook, instagram, youtube och weheartit. Klickar ni på någon av dom så kommer ni direkt till mitt konto :) 

- Bjuder på lite gamla bilder. Har verkligen inga nya roliga bilder att lägga upp för tillfället.. 
 Rea på Jeffrey Campbell skor!!

Jag kan omöjligt va den enda tjejen som älskar Jeffrey Campbell skor!? 
Just nu är det ända upp till 60% på skor ifrån Jeffrey! Men endast i 4 dagar, så skynda åh beställa ett par! 

Sidan man beställer ifrån är 110% säker och de får dagligen in massor med märkeskläder och kläder ifrån Nelly t.ex med rabatt. Har beställt massvis med saker därifrån och det är super bra! 


Om du skriver en kommentar med din mejl så skickar jag en inbjudan till dig så får du en länk på mejlen, du får även samtidigt 50kr att handla för. Bra va?! :) hey, hey, hey jag är bara fjorton år. lala.

Får bli en liten bloggfixar kväll då jag inte har något att göra. Och orkar inte göra något för den delen heller. Kan inte prata med pojkvännen heller då han är på sjukhuset hos Marwin. Skönt att han äntligen fått komma ifrån Lund och kan va på Ryhov! :) Får la stå ut utan Anthon ;) 

Ny design och header ska jag försöka fixa till min hästblogg. Sen kommer även lite små fix att fixas på denna bloggen om jag orkar :) 

- bjuder på lite gamla bilder.. 
 Varit duktig och lagat mat..
Roligt liv..

Väntar på att mamma ska komma och hämta mig så jag kan åka hem och lägga mig i sängen eller nått. Mår verkligen inget vidare och har typ feber. Kunde lika väl legat kvar i Anthons säng eftersom vi båda är sjuka, haha.. Inte braa.. :(
You are wonderful.
Sjuk..

Åh.. Mår verkligen inget bra :( Är förkyld, har huvudvärk, mår illa och kallsvettas typ. Ska be Anthon komma och lägga sig i sängen så mår jag kanske lite bättre. ^^

Håret blev för övrigt ganska bra faktiskt! :) brukar ALLTID bli missnöjd med klippningen, men inte denna gången. Och håret blev även lite ljusare. Men är fortfarande lite oranget. Fast gillar mitt lilla ginger hår ;) hihi

- får bli en bild på hur otroligt pigg jag ser ut nu..
Bli aldrig svartsjuk när du ser ditt ex..
Somna vid fem är ju ingen höjdare..

Känner mig lagom trött efter att ha sovit 2 timmar inatt.. Fast slutar ju dock snart ändå, känns som jag kommer somna hos frisören. Haha, får hålla mig tills jag kommer hem till Anthon ;)
Frisören..

Godkväll! 
Avslutar kvällen med lite god mat och en god smoothie. Ska även fixa lite saker på datorn och sen blire sängen. Går bara två timmar i skolan imorgon vilket blir otroligt skönt, sen blire frisören! Ska slinga och klippa håret. Så jag hoppas verkligen det blir bra och lite blondare nu :) 
Be proud!
Repost, or she will be. blablabla..
-

Ligger i sängen med min sömntuta till pojkvän. Känner att jag verkligen inte har nått att blogga om för tillfället.. Så sorry för den usla uppdateringen!!

Ska för övrigt in till stan och äta på restaurang sen och fira min söta gammelmormor :*
Take risks.
3 år med bus hästen!

Tycker ni kan kolla in stylebyhorsee.blogg.se nu faktiskt! Finns video på mig och lusen, ifrån 3 år tillbaka. 
Jag har för övrigt ridit och hjälpt till med Lucifer i 3 år nu. Sjukt vad tiden går fort! 

 Tampon..
Hemma fru.. haha

Åh.. Är helt slut nu. 
Har hämtat Emma på skolan och Elin på dagis sen gick vi hem. Nu har jag lagat mat till dom och diskat. Elin springer runt som jag vet inte vad. Så haha, förstår inte hur föräldrar orkar med sina barn ibland. Låter taskigt.. Men tänk allt föräldrarna måste tänka på, som vi bara tar som en självklarhet. Dagis

Äntligen slutat skolan!
Har suttit med en jätte svår text om konservatism och massa annat jobbigt.
Men är typ klar med den nu, så det är skönt. Nu ska jag hämta lilla Elin på dagis. Så får vi se vad vi hittar på för bus sen.
Frågestund!

Efter önskemål om en frågestund så tänkte jag nu ha det. 
Så passa på att fråga något du vill ha svar på! 
Ni kan självklart bara kommentera på vilket inlägg som helst om det är nått ni vill veta. 

Svarar någon gång nästa vecka! svar på tal.svar: åh, tack så jätte mycket. vad kul! :) 
jo, det kan jag väll ha. ska försöka få upp en imorgon :) 
kramÖppet hus.

Kom precis hem ifrån öppet hus på Plusgymnasiet. Verkade super bra! Men tror ändå jag vill gå Estet & media på LBS. Nu har jag gjort god smoothie och ska krypa ner i sängen nu. Är väääldigt trött.
You are not alone.
Alla ♥ dag!

Heeej! 
Ligger här i min sköna gosiga säng och har precis beställt hem lite saker. Två nya IPhone laddare och ett nytt IPhone skal. Känns sjukt jobbigt att bara ha en laddare till min mobil måste jag säga. Har typ 5-6 laddare till IPhone 4. Medans jag bara har en stackars ensam laddare till min IPhone 5.. stackars den.. Tyckte den förtjänade lite sällskap ;)
Beställde även hem en super gullig sak till Anthon till alla  dag. 

Nu ska jag försöka orka framkalla lite nya bilder, känns så tråkigt med alla gamla bilder bara. 

- lite sådär små gullig gammal bildVill du ta livet av dig själv?..

Har läst denna texten så sjukt många gånger, och den får en verkligen att tänka till. Så jag tycker alla borde ta sin tid och läsa igenom detta. Sjukt värt!


Vill du ta livet av dig själv? Föreställ dig detta.

Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stäng dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen. Du tar ut de rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången.

Några timmar senare, slår din lillebror på din dörr för att komma och berätta att middagen är redo. Du svarar inte, så han går in Allt han ser är att du ligger på din säng, så han tror att du sover. Han berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt. Hon griper tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din bror, så förvirrad, går och berätta för pappa att "Mamma gråter och sissy kommer inte vakna." Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer, och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta. Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter.

Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, bkir alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hård mot dig. De genomsnittliga populära tjejerna, de tänker på alla de saker som de har sagt till dig. Pojken som brukade reta dig och kalla dig namn, kan han inte låta bli att hata sig själv för att han aldrig berätta hur vacker du är. Ditt ex pojkvän, den som du sa allt till, som gjorde slut med dig .. Han kan inte hantera det. Han bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftande också, undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Och din bästa vän? Hon är i chock. Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom, men hon trodde aldrig att det skulle gå så illa ... Illa nog för dig att avsluta det. Hon kan inte gråta, hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet. Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut.

Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var tjejen med den ljusa leende och fin personlighet. Den som alltid var där för dem. Massor av folk prata om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del. Alla gråter, din lillebror fattar fortfarande inte att du dödade dig själv, han är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom en hel del. Du var hans storasyster, du ska alltid vara där för honom. Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar. Det är två år senare. Dina lärare sluta på sitt jobb. De *Mean Girls* har ätstörningar nu. Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex pojkvän vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med tjejer. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte ... din bror? Han fann till slut ut sanningen om din död. Han skadar sig själv , ropar på hjälp på natten, han gör precis vad du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras äktenskap föll samman. Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen.

Människor bryr sig. Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. De har effekter på alla. Avsluta inte ditt liv, du har så mycket att leva för

Sj..

Nationella prov..

Är i skolan, har precis haft hemkunskap och ska snart ha tyska. Sen ska vi prata om nationella prov och massa jobbiga saker. kommer dö.. :(
sorry..

Sorry för dålig uppdatering men orkar tyvärr inte blogga så mycket just nu. Så ni får stå ut.
En liten film på mig och Earl Grey..
Discover your own paradise.
I'm not a princess and this ain't a fairytale..

 Om alla killar är likadana..
Mys kväll..
Lugn dag.

Godkväll!
Äntligen hemma efter en dag på stan med Amanda. Vi var först och kollade på LBS. Verkade va en super skola! :) ska gå Estet & media där isf. Sen gick vi på stan och hittade några tröjor och ett par söta trosor. Nu sitter jag hemma med min kusin & farbror.
LBS

Heej!
Förlåt för dålig bloggning, men funkade inte att blogga igår :o
Men va i Nässjö en sväng med min kära vän Amanda. Hon sov här sen också, och nu ska vi in till stan och checka in LBS skolan lite. Haha ;)
It's that simple
If apple made a car..
Stallet

Nu blire till stallet med min snälla älskling som ska kolla på min hopplektion. Får inte träffa han på hela helgen för han ska till Marwin i Lund.. Så får väll försöka hålla ut utan han..
Första ringen..

Sådär! Då var den första ringen färdig.. Lite små gullig faktiskt. 

50 kr kostar den om någon skulle va intresserad. 
Kontakta mig via min mail isf! 
maddeward@hotmail.comEnjoy the little things.
Ny header!! :D

Sådär!! Efter flera timmars photoshop är jag äntligen klar med min header. Var verkligen jätte krångligt att fixa eftersom jag har en meny ovanför headern. Men det löste sig. Så nu har jag en headeriaf, vilket jag tycker är mycket finare! Ska bara fixa en till hästbloggen också! :) 

 Nitar..

Satt och lekte med nitar innan.. 

resultatet: 


Paket!! :D

Börjar samla på mig lite smyckes delar nu, ska bara se till att orka görs nått också :)

 
true..
Har ju så mycket att skriva också..

Sitter i skolan och mår skit, kul kul..
Pretty Little Liars.

Mys framför bästa serien!
Mys med Amanda.
Livet går inget vidare asså..

Åh.. Mår verkligen inget bra asså. Va i skolan en liten stund men kallsvettades och trodde jag skulle dö nästan. Kan knappast inte gå heller för jag är helt svimfärdig. Så bestämde mig för att åka hem och ta det lugnt istället.

- lägger upp lite bilder på min lilla knäppa och söta syster..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2087006/images/2013/pic_50f53358e087c350800ef41c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2087006/images/2013/pic_50f53358e087c350800ef41c.jpg" class="image">
I may not be perfect..
Jag är hellre ensam än med idioter..

Så trött på alla som påstår sig vara en vän, sen går dom och snackar skit bakom ryggen på än. Men skönt att jag äntligen har insett vilka som platsar i mitt liv och vilka som inte ens förtjänar att tänkas på.
"Hellre 1 äkta vän än 100 falska"
omnomnom
Pretty little liars.

Ligger hemma i sängen och kollar på världens bästa serie.. yeei.
Näsblod, gillas..

Sitter på bussen påväg till Huskvarna med näsblod och grejer. kul! eller inte..
Nu blire in till A6 en liten snabbis och måste även förbi Hööks också. Sen blire en liten ridtur på lilla buslus.
It's not about being..
Göra smycken..

Beställde hem massor med smycken igår. Så hade tänkt att börja göra lite egna smycken igen. Namnsmycken, örhängen, ringar och ear cuffs. Ska även börja sälja smyckena för en ganska billig peng. Så hoppas det går som planerat! :)

Mina bloggläsare kommer även få rabatt på de första smyckena som kommer. Bra va?! :)
Earl grey.

Lägger upp en bild ifrån igår på mig och Earl Grey som Maria tog. Så fin & underbar häst! kär.. Believe..
Kör på nyttigt!
Såhär ego är min syster på 2 år!!
Barnvakt åt skitungarna..

Kör på barnvakt x2 idag, har nyss lagat pannkakor till dom små skitungarna och nu blire film! Känns gött att va ledig imorgon, men mindre gött att jag ska till läkaren jätte tidigt :(
Rejäl mat idag jaoo..
Super förlåt!

Heej!
Super förlåt för dålig bloggning, ska bättra mig när allt blir lite bättre. Just nu är det lite mycket, så hinner inte riktigt med bloggen. Hoppas ni har överseende med det! :)

Nu kryper jag ner under täcket med pojkvännens mysiga tröja som luktar honom. hihi, åh så mysigt!
Godmorgon!

Första gången i världshistorien jag är för tidig till bussen så jag får stå och vänta, haha! Känns för övrigt som jag ska spy upp en hel världsdel eller nått.. Så får la se hur första dagen i skolan går. Går ju iaf bara till tolv ändå :)
stay strong.
Stylebyhorsee..

Nya inlägg på www.stylebyhorsee.blogg.se! :) Naked juice bar..

Hamnade visst på A6 helt sådär efter en hel dag i soffan. Hämtade även ut mitt älskade paket innan också. Glad tjej! :D
Posten & utvecklingssamtal..

Oj!! Har nog inte gått upp såhär tidigt på hela lovet, haha! Kan aldrig somna på natten vilket resulterar i att jag vaknar bajs sent också. Men nu är jag uppe iaf och ska posta ett paket på posten sen ska jag på utvecklingssamtal. Får se hur det går :p
Keep your head up.
Pruttkorv..

Godkväll..
Ligger här i sängen och ser ut som en oskyldig liten pruttkorv och kollar på film i min ensamhet.. not fun at all.. :(
*snyft*
Mys..

Ligger här i sängen med min söta lillasyster. Vi ligger med varsin varm choklad och varsin dator. Super mysigt!


- jaaa.. jag gillar grädde ;)
Vill ha min moped NU!

Åhh.. arg blir jag.. 
Ska åka till stallet, men ingen är ju hemma och kan skjutsa mig.. Och både mamma, pappa och Emma vet ju tydligen inte hur man svarar i en mobil.. Så får la helt enkelt åka och rida när det är mörkt ist! Längtar verkligen tills jag får min moped just nu.. Sagan om ringen.

Förlåt för dålig bloggning! Men blir lite så när jag är med Anthon, vill ju va med han så mycket som möjligt. hihi :) 
Men passade på att skriva ett inlägg när Anthon ändå ligger och är så söt och surar ;D 

Vi har iaf bara tagit det lugnt idag, som vanligt. Men det är skönt att göra det med :) Nu ska vi nog kolla på Sagan om ringen och sen blire sängen.. För vi gick och la oss för sent igår.. 

- bjuder på några gamla bilder.. Don't give up.
trött, jaa..

Trött tjej jaaoo.. Ska försöka ta mig iväg och fika eller nått nu. Känns som jag borde göra nått annat än att bara ligga i sängen hela dagarna och deppa..
Fixat till bloggen lite!

Sådär! Nu känner jag mig duktig som fixat till bloggen, tyckte faktiskt den blev ganska gullig nu. :) Var inte riktigt nöjd med den gamla, va lite små saker. 
Men nu tycker jag det blev super! Ska bara fixa en header till, eftersom det blev en liten menyn där uppe som ni kanske ser :) Så får la spendera några timmar vid Photoshop idag ;) 
                           
 
 Mys med syster..
Kolla in min hästblogg! :)

Nytt inlägg på http://stylebyhorsee.blogg.se. Kika in så är ni söta! :) 
 
 På gräshagen..
Everyday..
Film..
Det finns en anledning till..

 Det finns en anledning till varför backspegeln är så liten & vindrutan är så stor, dit du är påväg är så mycket viktigare än där du vart!

The truth might surprise you..

 Never!
2013..

Heeej! 
Hoppas ni hade en bra kväll igår. :) Och nu kör vi på ett nytt bätte år. Hoppas detta året blir mycket bättre än 2012. Men känns som det kommer att bli det. 

Har inte hunnit fixa så mycket med ny design och sånt till denna bloggen än. Gjorde bara något slarvigt igår snabbt. Men har fixat massor med tidsinställda inlägg så länge. Så ni har nya saker att läsa varje dag! 

Om ni vill kolla in min nya hästblogg så heter den http://stylebyhorsee.blogg.se 
Kommer endast lägga in inlägg på den bloggen när jag har något i hästväg att skriva. Så kommer bara bli en hästblogg och den kommer inte bli uppdaterad dagligen. Har inte hunnit fixa design till den bloggen heller, men det kommer snart!