Nu är det banne mej dags för en förändring!

Tar en paus ifrån bloggen.. Vilket ni kanske redan märkt? Men jag behöver lite tid för mig själv. Jag behöver tid för att hitta tillbaka till mig själv igen. Jag behöver tid för att endast tänka på mig själv och inte dom runt omkring. 
Vill bara passa på att tacka alla underbara människor jag har runt omkring mig som verkligen stöttar mig och finns där för mig. Det betyder allt! ♥♥

 

 

 You are..
LoL..

Ligger i sängen medans Anthon ligger och sover. Igår skrev jag klart mitt cv & personliga brev och skickade iväg till 10 arbeten ungefär.. (Duktig tjej^^) Så låg i timmar och höll på med det igår. Sen spelade jag & Anthon LoL vilket kanske inte gick så jätte bra...Haha. Jag blir så sur när han dödar mig :( inte snällt.
I like it that way..
trololo..
Spenderar helgen på bästa sätt..

Dagen började inte så bra då bussen inte hade lust att dyka upp, sen blev det ett hårt men roligt idrottspass. Nu har jag varit hos Anthon hela kvällen och haft trevligt. Vi har typ städat hans stökiga rum med 1000 saker i ^^ Sen kollade vi video på när Marwin va liten, haha. så gulligt!
Go look in the mirror, and see the beauty..

 Godaste kvällsmaten..

Ligger i sängen och kollar på Fråga Olle. (sjukt kasst & wierd program) Fast vissa saker är lite intressant, så vet inte varför jag ens kollar. Haha :p
Sovmorgon..

Åh! Får äntligen min sovmorgon & börjar om en timme. Gött gött.
Massor prov hit & dit..

Precis ätit världens godaste tacopaj, så god så jag inte ens hann ta kort ;) haha ^^
Inte varit hemma på hela dagen så är sjukt trött nu! Hade 3 tyska prov idag som gick super trots att jag var skit nervös.. (bara läst tyska i ett år). Blev godkänd iaf, vilket är viktigast.

Sen blev det en mysig uteritt med Lina och Oliva. Myspys.
Jag & bella?

Fick en fråga om jag och Isabelle inte är kompisar längre & varför isf.. 

Nix, det är vi inte för jag valde att säga upp kontakten med henne. Och finns många anledningar till varför. Och jag tänker inte hänga ut någon på bloggen och skriva ut allting. 
Men jag var trött på att ständigt ta skit helt enkelt och mådde verkligen inte bra av allt.. You are not alone..
Ponnyakuten..

Har precis målat naglarna och klippt håret lite. Nu sitter jag framför datorn och ska kolla på ponnyakuten. Tycker man lär sig sjukt mycket på det även om det vissa stunder är lite barnsligt. Måste även plugga till tyska provet imorgon.. Hoppas det går bra. (a) Break..
Betygen..

Blev en bra dag i skolan trots att jag fick gå hela dagen i skolan när jag normalt sätt bara går cirka 2 timmar. Så nu är jag stolt när jag orkade med hela dagen ;D
Skolan avslutades med tårta och fick betygen ifrån de Nationella proven. Två B & ett C. Goodiegoodie! :D
Jobb..

Ligger i sängen och har precis smaskat i mig lite kladdkaka. Fixar även lite med jobbansökningar. Har skickat iväg några nu och ska skicka iväg några till. Så får vi hoppas på det bästa! :)
Fokus på mig själv..

Jag behövde lite tid för mig själv för att tänka över saker och ting.. Men nu har jag bestämt mig för att sikta framåt och bara försöka se det positiva ur allting. Men vet inte hur det kommer bli med bloggningen.. Måste först och främst ha fokus på mig själv, bloggen får komma efter allt annat! Så kommer blogga när jag har lust och när jag känner för det. Jag kommer inte blogga för att jag känner att jag måste (som jag gjort nu ett tag). Så ni får helt enkelt ha överseende med det :) 
 
 You're beautiful..
Believe..
En bild på mig + 10 fakta.

❤ Jag är oftast väldigt knäpp.
❤ Min familj är bäst! 
❤ Jag gillar att fixa mig väldigt mycket även om jag inte ska göra något speciellt. 
❤ Min pojkvän är världens bästa! 
❤ Jag byter musikstil helt väldigt ofta. 
❤ Jag känner mig naken utan min mobil. 
❤ Jag är väldigt lat.. ibland. okej, oftast. 
❤ Jag är oftast en väldigt social och pratglad människa.
❤ Jag är glad att jag har gått igenom det jag har gjort, för det har gjort mig till en så mycket starkare person.
❤ Brukar oftast köpa saker bara för att jag har tråkigt eller bara för att jag har pengar. dålig vana..

 
 
 Gör papper på lektionen..
Passar på att..

Lyxa till det lite efter idrotten :)