Dreamhack!!

Har verkligen haft några superbra dagar på Dreamhack. Filmat och intervjuat massor, så ska fixa ihop något riktigt bra nu! Träffat härliga människor och haft sjukt kul helt enkelt! 

Happy..

I'm soooooo happy!! :D Beställt hem massor med saker! Kläder, mobilskal, smink, julklappar osv osv. Det gick bara på 500kr också, internet is tha shit! :D Ska bara längta lite nu tills allt kommer också. 
 
 Mycket på G!

Händer så sjukt mycket kul just nu! Har flera projekt i estet som är hur roliga som helst! På fredag beger jag mig och några i min klass oss till Dreamhack, där vi ska göra reportage. Kommer bli sjukt skoj! Den 12 december kommer vi köra livesändning och prata om reportagen osv. ÄLSKAR MEDIALINJEN <3 


Mycket i skolan just nu..

Vet inte om jag känner för att blogga så mycket mer just nu.. Pojkvännen, familjen och skolan tar all tid just nu. Så försöker att fokusera lite mer på mitt liv just nu och lägga undan datorn och mobilen. 
Sjukt skönt måste jag säga, får se när jag orkar blogga mer regelbundet.. 
 Tjockisfredag


Apis..

Sitter i skolan och har en lektion om cc. Så tänkte lägga upp min kära apa som bild för att sedan skapa olika licenser till bilden. 
 
Creative Commons-licens
Apa av Madeleine Ward är licensierad under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige licens.Bilderna klara!

Har äntligen redigerat och rensat alla bilder ifrån Spaninen! Tog sin lilla tid med flera tusen bilder ^^ 600 bilder har jag nu kvar ifrån Spaninen, men blir så när det finns mycket att ta kort på ;) 

Finns dock inte så mycket bilder på mig, då jag valde att stå bakom kameran. Lika bra det kanske, haha!
 Yummi!

Ligger i sängen och kollar film medan sömntutan sover. Vi köpte med oss massa gott hem innan, choklad, Cola och morotskaka.. Yummi! 


Man blir inte mamma.. Det är något man väljer att vara eller att inte vara..

Jag har insett en sak.. Mormor eller morfar eller vad som helst är inget man blir för att man får barnbarn. Har man väl blivit gravid så kan vem som helst få barn och barnbarn.. Men det krävs ansvar, engagemang och vilja för att bli något så värdefullt som en mamma, pappa, mormor, morfar, farfar eller farmor.. 

~ synd bara att inte alla tar eller förstör den enormt värdefulla och speciella chansen.

Såhär i efterhand kom jag och tänka på de människor som inte kan få barn.. Vilket alla tyvärr inte kan.. Men man kan fortfarande vara mamma eller pappa till någon. För det är inget man blir, det är något man väljer att vara.