Don't drink and drive?

Eller någonting? 

 
 våren..

 Klar med vår 20 sidors tidning.

Äntligen klar med min och Elinas tidning vi har jobbat på i över en månad. Vi har verkligen lagt ner mycket tid på detta. Åkt flera mil på moppen och spenderat timmar vid både kameran och datorn. Resultatet blev enligt mig väldigt bra och kanske lägger upp delar från tidningen här när alla är inlämnade :) 
 
Sålänge får ni lite bilder som är med i tidningen. 
 
 
 Påsk

Senaste veckan har spenderats i Göteborg med Emma men även med bästa Elina och finaste pojkvännen hemma i Jönköping. Blivit en hel del bilåkande och besök på Elmia. Kommer upp fler bilder senare då jag har sjukt mycket i skolan just nu och min hjärna exploderar snart ^^ 
 HV71

Några bilder jag tog för ett tag sen när HV spelade. 

 Lamm.

 bästa lucifer.

 
Bilder tagna av Elina. 
 Vår härligt.

Livet börjar äntligen kännas lite bättre och lättare. På den månaden som har gått så har jag mest ägnat tid åt pojkvännen, familjen och stallet (som vanligt). Haft en hel del underbara dagar med min fina vän Elina också. Just nu så håller vi på med ett roligt arbete då vi skall göra en egen tidning, vi har även eget företag på G om allt går som det skall. Superkul! 
 
På hästfronten så tar jag hand om Draken och Lucifer och vi har börjat med trickträning vilket går jättebra just nu! Lucifer kan buga och är jättegosig right now. Hoppas han stannar där ;)