Bilder från helgen.

 Mys i stallet igår.


Upp till stallet


~

Lucifer ❤

 
 
 
 En liten förändring..


Bio med Elin. Myspys!


Ny design.

Kände att det var dags för en ny design. Så satsade på en enklare design denna gången med mer lättläst text. Ska fixa lite småsaker, men får duga just nu :) 

Röd och fin ^^

Har nu varit i stallet och burit cirkus 200 höbalar med alla andra i stallet och pappa :) Nästa helg blir det att flytta 20.000 däck... Kommer bli stark.. Untz untz ;) haha ^^

Vinter promenad.

 Stockholm!

 Stockholm!! :D

Blir en spontan resa till Stockholm imorgon tydligen! Åker med några goingar i min klass, 2orna och 3orna. 

Så himla nice, bästa LBS <3 

Godaste....?

Sitter och dricker godaste téet i min stora fina kopp jag fick av Lina i julklapp.. Ska se några avsnitt av bästa serien Revenge innan jag nanar.. Kollar på så sjukt många serier så jag inte kan hålla koll på alla, haha.. 

Tjejkväll.

Får äntligen träffa mina fina vänner imorgon. Behöver verkligen prata av mig och dom får mig alltid på bra humör. Så blir en myskväll innan skolan på onsdag. 

bilder..

Jag suger på att blogga, I know and I'm sorry.. Men har ingen ork för tillfället.. 
Lite bilder ifrån mitt nya tillskott.. Canon 70D ♥ 

 Lan..

De senaste dagarna har jag spenderat med Anthon och Marwin. Dom har lanat och jag har gjort massa annat. Redigerat lite bilder, ritat på ritplattan och spelet lite också :) 
 
Men min lilla Elin hade ramlat och slagit i huvudet så ville åka hem och mysa med henne. Och så blev det också. Så igår låg jag jämte henne i sängen i flera timmar och bara mös. Sjukt vad jag älskar mina systrar. Dom är det finaste jag har.. <3