Övergivet

 Slottsvillan

 En liten tomte.

 
 Stockholms fotomässa

Snart hemma efter en underbar helg i Stockholm

För er som inte vet så vann jag en fototävling bland alla våra skolor i hela landet vilket resulterade i att jag fick ställa ut mina bilder på Stockholms Fotomässa. Hur coolt?! Nordens största mötesplats för fotointresserade, så detta var verkligen hur stort som helst för mig. Träffat på massor med kändisar, kollat på intressanta föreläsningar och hängt med skönt folk. 

Slänger upp lite mobilbilder ifrån helgen. 

Mitt lilla place, haha

Bingo Rimér


Coola plattan, ofc! Hahah, skämt åsido


Glad Madde med ett fint pass


Ute på nattfotografering bland limousinerna. 


Jag & grymma Emelie Ohlsson. Sån sjukt underbar och härlig människa. Kärlek åt denna fina person! 

Bästa Ken Ring ♥

I slutet av sommaren var jag och Anthon på Liseberg och kollade på Ken Ring. Hela hans familj var där också, man smälter ju bara av att kolla på dom. Så söta! Ken är så himla grym och bäst! Var lätt en av de bästa konserterna blandat med skratt & tårar. Love to him! 
 
Lägger upp lite bilder jag tog på konserten. Kommer även en liten video senare, när jag hinner fixa! 

 
 
 
 
 
 
 
 Brunett?

Stress, stress och ännu mer stress. Så känns min vardag just nu. Borde verkligen bli bättre på att slappna av och ta det lugnt. 
 
Har världens fulast utväxt för tillfället.. Om jag vill vara mellanblond så måste jag först bleka utxäten ljus och sen färga den lite mörkare så den passar övriga håret. Krångligt och jobbigt med andra ord, blir brunett istället. Mycket enklare! ;) 
 
 
 
 Jag kan vara vilken tjej som helst. Jag skulle kunna vara din dotter, syster, bästavän, klasskamrat eller partner. Jag skulle kunna bo i Stockholm, Jönköping, Malmö eller Kiruna. De utsatta berättar sällan.

 

Detta är ingen snyfthistoria där jag vill att folk ska tycka synd om mig. Jag vill förmedla budskapet till andra som har blivit utsatta, att det går att skratta och vara lycklig igen. Jag vill dela denna video för att jag vill göra skillnad. Kanske förändrar min berättelse livet för en person, då är det tillräckligt för mig. Jag tror att genom att berätta min största hemlighet så kan jag hjälpa andra. För du är inte ensam!

 

Dela gärna min video så kanske vi kan rädda ett liv. Det är viktigt att inte känna sig ensam, det är viktigt att veta att något sånt här ALDRIG är offrets fel! Det är samhället och rättssystemet som är helt upp och ner.

 

Men tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi göra skillnad! ♥


Jag är öppen och pratar gärna om du behöver eller vill. Blir jätteglad om du kontaktar mig.
Går jättebra att skriva på Facebook eller på "duarinteensam@gmail.com"