Foto

Fick inspiration av en grymt duktig fotograf och bestämde mig för att försöka göra liknande bilder. Blev väldigt nöjd, har ju en grymt söt modell! 
 
 Tack till alla er som fanns där! ♥

Mitt mål var att börja öppna upp mig mer i bloggen. Min video jag gjorde var verkligen ett stort steg ut. Det största. Jag avslöjade min största hemlighet, något som tyngt mig något enormt. 

Jag tänkte inte så särskilt mycket innan jag publicerade videon, jag bara bestämde mig för att detta ville jag göra. Jag frågade tre människor vad de tyckte. Alla var förvånansvärt positiva och tyckte att jag skulle köra på det. Så jag gjorde det, jag la ut videon. Och gud vad nervös jag var!

Kommentarer och meddelanden började strömma in, både av folk jag känner och sånna jag inte hade en aning om vilka de var. En väldigt massa människor tog sig tid att skriva till mig och jag uppskattar varenda ord. Och jag uppskattar varenda gillning, delning och alla ♥. Först kändes det inte som det var till mig de skrev, jag har fortfarande svårt att ta in att det som har hänt faktiskt har hänt mig. Men alla fina kommentarer gjorde mig helt lycklig. För första gången på länge kunde jag andas ordentligt, jag hade inget att vara rädd för. 

 
Sen finns det människor som inte har hört av sig över huvudtaget. Människor jag trodde stod mig nära. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte sårade mig när vissa människor inte ens kunde skicka en kram, eller vad som helst. Samtidigt förstår jag att man blir ställd, man kanske inte vet vad man ska skriva, man kanske inte vågar. 

Men detta inlägget är till alla underbara människor som har hjälpt mig på något sätt. Kommenterat, skickat meddelande, gillat eller delat. Detta inlägget är till Er. För jag vill bara säga tack! Tack för alla fina och värmande ord. Det gick nog inte en dag efter jag la ut videon som jag inte grät. Men det var endast för att Ni skrev så himla fina och värmande saker. Glädjetårar. Så tack till Er! Tack för att ni fyllde och fyller mitt liv med så mycket lycka. Jag har fått en bok där jag ska sätta in alla era fina ord, som jag kan kolla på när jag mår som sämt. För det kommer garanterat få mig att må mycket bättre. Så tack ännu en gång! 

 ♥ ♥ ♥Ni är guld värda och jag önskar er all lycka!♥ ♥ ♥
 

 Nytt år, nya möjligheter?

Sådär! Med en ny design som nästan är klar ska jag väll orka blogga lite mer, har massor att skriva och massa bilder i alla fall. 

Nytt år, nya möjligheter! eller?.. Nja, nyår är ganska överskattat. Varför ska man vänta tills det blir ett nytt år innan man kan förbättra sig och bli en bättre människa? Nya möjligheter kommer varje dag, varje vecka och varje månad. Inte bara vid nyår, så vill du bli en bättre människa eller sluta röka, så gör det när du vill. Varför ska alla vänta tills nyår? 
 
 
Hoppas verkligen att detta året blir ett av de bättre. 2014 var sådär, mådde ganska dåligt men det funkande ändå. Tills sommaren kom och Kenny gick bort. Det tog väldigt hårt på mig trots att det var evigheter sen vi sågs eller ens hälsade. Då blev allt bara sämre och allt blev jobbigare. 
 

Men nu börjar allt bli bättre och jag ser fram emot detta året. 

♥ Jag ska skaffa ett extrajobb, alternativt satsa stenhårt på fotograferingen. 

♥ Ska även jobba i Island i sommar, vilket ska bli hur roligt som helst!! 

♥ Vill börja skriva på en bok, vilket numera är en dröm jag har. Att få skriva en egen bok. 

♥ Men framförallt ska jag lägga mycket energi på mig själv och mitt egna välmående!