Ändrade planer.

Jag sitter just nu på mitt hotellrum i huvudstaden på Island. Allt blir inte alltid som man har tänkt sig och jag bestämde mig för att åka ifrån mitt "hem" på norra Island. Jag har mått väldigt dåligt dessa veckor då man ständigt fick höra negativa saker och klagomål hela tiden. Att rida 7-10 hästar varje dag och jobba fulla arbetsdagar och sen inte få någon som helst uppskattning eller tacksamhet för arbetet man gör tär på än. 
 
Så jag valde helt enkelt att åka därifrån då det inte gick komma fram till en lösning då dessa människor enligt dem själva var helt perfekta och aldrig gjorde fel. Jag åkte till Island för att få minnen för livet, jobba och må bättre. Men jag har bara mått sämre och börjat tvivla på mig själv.
 
Men för att ändå få ut någonting positivt ur detta så har jag valt att bo själv i en vecka här i Reykjavik. Har bokat hotell för 1 vecka och sedan flyger jag hem. Har massor med saker jag ville göra på Island som inte var möjligt med tanke på att jag skulle jobba innan. Men nu kan jag göra allt det!! Lite av det ska jag försöka hinna med iaf. Det som står högst upp är att bada i varma källor, kolla på gejsrar, vattenfall och i vulkanen. Kommer bli dyrt men det känns som "once in a lifetime" så jag kör! Denna veckan ska bli så sjukt spännande. Får se om jag klarar mig helt själv i ett främmande land, det märker vi. Ska bli skönt att komma hem till Sverige efter 1 månad ifrån min älskade familj. 
 
Slutet av något gammalt och början på något nytt!

Anonym

Man ska ha människor omkring sig som får en att växa och må bra inte vissna. Jag är stolt över den du är, att du inte tar hur mkt skit som helst.
Mamma ❤️

Svar: Så sant så, och det är de du som har lärt mig. Love u ❤️❤️
madeleine ward

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo