Ett overthinking inlägg.

Ibland blir saker inte alltid som man har tänkt sig. Ibland måste man släppa taget om människor man älskar för att de helt enkelt inte är bra för än. Jag var i ett förhållande i 2,5 år där jag inte mådde bra och grät mestadels av tiden. Men jag antar att det är svårt att lämna någon man älskar. Det är jävligt svårt. Men när det var över så såg man livet med andra ögon. Man såg på allting ur ett annat perspektiv. Nu står jag i det läget då allt känns sådär svårt igen. Man vet varken in eller ut och man vill helst lägga sig ner på marken och ge upp. Okeeej, helst av allt vill jag åka hem till mamma och krypa ner jämte henne, kolla på en bra film och äta nutella direkt ur burken. Då känns allt mycket bättre. 

Det är jobbigt, väldigt jobbigt. Men man ska inte ödlsa sin tid på människor som inte uppskattar än. Jag är en sådan person att när jag väl vill något så om det gäller vänner eller en partner då går jag in helhjärtat i det. Vilket inte är bra alla gånger då det är väldigt lätt att bli sårad. Men det är sån jag är, jag ger hela mitt hjärta och litar för lätt på människor. 

Nu ska jag inte slösa min tid eller fler tårar på folk som inte är värda mig. Jag ska inte slösa mer tid åt att vara ledsen av mitt värdefulla liv. Jag är tacksam över den underbara familj jag har, min fina mamma som alltid stöttar mig och visar mig vägen i livet. Mina underbara vänner som alltid hjälper mig fram. All kärlek till er, ni är bäst! ♥
 
Jag blickar framåt emot en spännande höst & vinter.
1 Ska köpa en fritös så jag och Amanda kan ha Churros-party varje helg.
2 Fyller 18 och kommer ta körkort!!! 
Hoppas på att bli en såndär sluskig volvoraggare som åker runt och dunkar plåt. Skämt åsido. Hoppas på att bli ägare till en saffran eller en T-gul iaf, hade varit grymt om ekonomin tillät de. Hatar att vara yngst bland alla mina vänner, men nu är det snart dags för mig också, kommer bli grymt! 
 
Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls.
Elleeeeeer.. 
Så är det bättre att ha älskat och förlorat än att leva med en idiot. Välj själv
 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo