Tack för dessa 3 år!

Idag var det 3 år sedan. Blandad dag kan man säga.. 

Men från och med idag har jag bestämt mig att endast leva mitt liv med de människorna som gör mig glad och får mig att må bra. Hur svårt det än är att lämna någon man älskar. Men jag menar man kan faktiskt inte hålla fast vid någon person som för det mesta bara drar ner en och bara tar energi. Ger jag allt för en person och ställer upp tillbaka vill jag få något tillbaka. 

Jag vet en gammal kompis som mådde väldigt en morgon och jag åkte dit direkt och vi käkade pizza till frukost. Trots att jag inte orkade åka iväg och inte orkade slösa pengar så ställde jag upp. Det är sån jag är. Men sen tror folk att man ska fortsätta trots att de snackar skit bakom ryggen eller aldrig ställer upp, och då blir man en dålig vän istället? Men aja, deras förlust och inte min :) 
3 år.. Man brukar säga att tiden går fort men dessa åren har gått så enormt långsamt. 3 år av blandade känslor. Jag vet fortfarande inte om jag ska må dåligt eller vara "glad" över dessa åren?.. Väldigt många dagar, veckor och månader har jag lagt ner på ingenting. Så mycket tid har försvunnit för jag har mått dåligt och inte orkat med livet. Svårt att se glädje ur något sånt här. Men samtidigt så skulle jag inte känna den drivkraften jag gör idag, känna drivkraften att hjälpa andra tjejer och killar (såklart) som varit utsatta. För om jag hjälper en människa att må bättre eller våga berätta så kanske det kan vara värt det? För i de flesta situationer så bryr jag mig faktiskt mer om andra än mig själv. Så om dessa 3 år av helvete kan hjälpa en eller fler människor så är det nog värt det. Den känslan att man har hjälpt någon annan eller gjort någon glad är obeskrivlig. Den slår det mesta. Det har varit rättegång och det har varit roliga resor, det har varit skratt och det har varit tårar. Det har varit bra och det har varit dåligt. Det har verkligen varit en berg- och dalbana. Men det har gjort mig till den jag är idag. Det har gjort mig till en så mycket bättre människa. Jag har fått se bristerna i samhället, polisen, rättssystemet och mycket mer, jag har fått en drivkraft att vilja förbättra något dåligt till bra. Jag har fått drivkraft att skriva en bok och nå ut till ännu fler människor. Jag har fått drivkraft till att starta någon förening i framtiden där utsatta barn kan få komma och känna trygghet, glädje och gemenskap trots det hemska som har hänt. Det hade varit så himla grymt! 


Så tack J...  Tack för att du har gett mig drivkraften till att hjälpa fler människor. Tack för att du kanske gav mig mer livserfarenheter än vad ett barn önskar och samtidigt lärde mig att allt dåligt kan vändas till något bra. Tack för att du har fått mig till en bättre människa. 

Och tack till alla er underbara människor som har funnits där och stöttat mig under dessa 3 år! Och tack till er som stöttar mig idag och hjälpt mig till den jag är idag. Kärlek till er! 

 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo