Varför berättade du inte?

30 mars 2012 blev jag utsatt. Men jag berättade inte för någon förrän sommaren 2013. 
(Jag vet att det står 30 april i min video, men det blev fel av någon anledning) 

Varför berättade du inte för någon? Varför berättade du inte för mig? Det är frågor som har kommit och som jag förstår att vissa människor kanske undrar. Så jag tänkte ta den historien nu. 

Dagen efter så skulle jag fota min bästavän i stallet, vilket jag även gjorde. Hon var den första jag berättade för. Jag berättade inte att jag hade blivit våldtagen, för jag hade det tänket att våldtäkt endast sker ute, våldsamt och av någon gammal gubbe man inte känner. Inte att det kunde ske hemma och med någon man kände. Så jag berättade att ”vi” hade haft sex men att jag egentligen inte ville, jag berättade även för min kompis att jag sa detta till honom. Här hade man kanske förväntat sig ett annorlunda svar.. ”Fyfan Madde, fan vad äcklig du är!! Du kommer ångra dig!” var det skrattretande svaret jag fick. Det var första dagen jag började leva i min bubbla och jag vet inte hur många gånger jag sa att jag mådde skit den dagen. Jag fick sätta mig ner på en pall i stallet flera gånger för att jag var nära på att svimma samtidigt som jag bara ville spy. Men jag fick aldrig frågan hur jag mådde eller hur jag kände…  

Bild ifrån den dagen
På måndagen åker jag in till ungdomsmottagningen för att få ett akut p-piller. Det hände natten mellan fredag och lördag så var lagom orolig över att vara gravid. Det var första gången jag var där så jag visste ingenting, jag bara gick dit och sa att det var akut. Det kom en sköterska till mig som tog in mig i ett rum och skällde ut mig för att jag inte hade bokat en tid och kom och snodde alla andras tider, de som hade varit duktiga. ”Men självklart ska vi hjälpa dig”. När vi gick ut i väntrummet sa hon högt och tydligt inför alla som satt där att de fick vänta extra för att jag inte kunde boka en tid som alla andra. När vi sedan kom in i det lilla rummet och jag sa vad det gällde fick jag ännu en utskällning. ”Du måste vara försiktig”, ”Du måste vara tillsammans med den du har sex med” och ”Du måste definitivt skydda dig, du kan inte ha sex utan kondom”. Det var ansvarslöst. Jag mådde så dåligt och jag ville bara lägga mig ner på golvet och gråta ihop. Men jag levde i min bubbla och då var jag helt isolerad. Jag kände ingen sorg och ingen glädje. Min värld var svartvit och allt var meningslöst.

 Bild ifrån sommaren det året. Vilket var den värsta sommaren i mitt liv, trots att jag hittade på så himla många saker som egentligen är roliga. Men jag kände ingen glädje för något, mitt liv var bara meningslöst just då. Jag kunde skratta, men jag var inte glad. Jag låg inne på rummet största delen av sommaren. 

Så jag satt kvar och skämdes. Sedan kom frågan ”var det frivilligt?”.. 

”Eh.. Asså.. Ja..” var det enda jag fick fram. Jag vågade inte säga något annat. Hade jag sagt som det var att jag inte ville så hade jag säkert fått skit för det. Hon hade skällt på mig och sagt att jag skulle sprungit där ifrån eller skrikit på hjälp, hon hade sagt att det var mitt eget fel att jag inte gjorde mer motstånd. Hon hade sagt att jag var feg. Det var det jag trodde i alla fall... Så jag var tyst. Jag skämdes redan och ville inte säga fler saker fel och jag ville inte ha fler frågot. Så jag ljög. 

 

Fortsättning kommer.. 


Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo