Elvis

Jag & Noah har skaffat en underbar liten bebis! :D
Grattis världens bästa Noah!

Jag trodde jag visste vad kärlek var innan jag träffade dig. Men jag hade ingen aning. Du har visat mig vad den mest vackra kärleken innebär. Du är den underbaraste människa som jag har träffat. Du har det vackraste hjärtat med den finaste personligheten. Tack vare dig har jag blivit en annan person, en bättre person. Jag har bättre självförtroende tack vare att du alltid är så himla gullig mot mig och berättar hur fin jag är. Men det viktigaste är att jag har börjat älska mig själv, även om det är en lång väg kvar. 
 
Jag har alla anledningar som finns till att inte lita på killar, men jag känner mer och mer tillit till dig för varje dag som går. Du bevisar varje sekund som går, att du skulle göra allt för mig och aldrig svika. Jag är så tacksam över att jag har dig i mitt liv. Jag är så tacksam över att jag får somna och vakna upp i din famn. Jag är så tacksam över att just du valde mig, tack! Jag älskar dig oändligt mycket. 

Grattis på din 22-årsdag min underbara man ♥
 
 
 Taberg

Börjar bli riktigt mysigt i lägenheten nu! Ändå så vill vi bara flytta härifrån så snabbt som möjligt. Vi letar efter ett hus på landet, helst en gård. Väntar bara på att rätt hus ska dyka upp, mycket skönare att bo ensam, slippa grannar och ha ett helt eget hus. Längtar såååå mycket!! :D